ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ 30€

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Η Celan παρέχει πολλές επιλογές για την πληρωμή της παραγγελίας σας, ώστε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα!

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Η διαδικασία εξόφλησης της παραγγελίας σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την Viva Wallet με απώτερο σκοπό τη μέγιστη εξασφάλιση του απορρήτου των στοιχείων της συναλλαγής. Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας προκειμένου να ολοκληρώσετε τη χρηματική συναλλαγή. Υποστηρίζονται και Apple Pay και Google Pay. Τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στα συστήματα μας.

PayPal

Διατίθεται η δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας μέσω τους ασφαλούς περιβάλλοντος της PayPal. Προκειμένου να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal είναι απαραίτητη η χρήση μιας πιστωτικής/χρεωστικής κάρτα ή η μεταφορά του χρηματικού ποσού από έναν τραπεζικό λογαριασμό στον PayPal λογαριασμό σας.

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μας. Εφόσον ολοκληρωθεί η συναλλαγή και εμφανιστεί το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό της τράπεζας μας, προχωράμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Eurobank
Δικαιούχος:
Μ.ΣΑΧΙΝ Θ.ΤΣΩΤΣΟΣ Ο.Ε.
IBAN:
GR7602601760000940201438715

Υπογραμμίζεται ότι κατά την κατάθεση του χρηματικού ποσού στην τράπεζα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας, όπως επίσης και ο αριθμός της παραγγελίας σας στο πεδίο «Αιτιολογία». Εν συνεχεία, αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@celanjewels.gr

Αντικαταβολή

Η πληρωμή της παραγγελίας ολοκληρώνεται κατά την παράδοση της από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορικής. Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές παραγγελιών εκτός Ελλάδας.

PAYPALVISAMASTERCARD
crossmenuchevron-right .
×