ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ 30€

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο μήκος για την αλυσίδα σας

Επιλέγοντας το κατάλληλο μήκος αλυσίδας για το κολιέ σας, μπορείτε να δώσετε μια νέα διάσταση στο στυλ σας και να βελτιώσετε την εμφάνιση του κοσμήματος σας. Στη Celan Jewels, προσφέρουμε αλυσίδες σε διάφορα μεγέθη, από 40cm έως 60cm, για τις γυναικείες αλυσίδες και από 50cm μέχρι 70cm για τις ανδρικές.

Επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και την αισθητική προτίμηση. Για ακριβέστερη εξειδίκευση του μήκους της αλυσίδας, μπορείτε να αφήσετε μια σημείωση κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα προσθήκης ορυκτού ή ειδικής αλυσίδας.

Εκτιμούμε την επιθυμία σας να δημιουργήσετε ένα κομψό και προσαρμοσμένο κόσμημα και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου μήκους αλυσίδας για το κολιέ σας.

Επέκταση του μήκος της αλυσίδας του βραχιολιού

Το ενδεικτικό μέγεθος για το μήκος της αλυσίδας ενός γυναικείου βραχιολιού υπολογίζεται στα 16 εκατοστά. Στη Celan Jewels, έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνεται το μήκος της αλυσίδας με προέκταση και το εύρος ανέρχεται έως 22 εκατοστά.

Αντιστοίχως, το μήκος της αλυσίδας ενός ανδρικού βραχιολιού ανέρχεται από 17 έως 25 εκατοστά και δεν περιλαμβάνεται επιπρόσθετη αλυσίδα για προέκταση.

Αν θέλετε να είσαστε σίγουροι ότι θα προβείτε στη σωστή επιλογή του μήκους της αλυσίδας για το βραχιόλι σας, παρακαλούμε μετρήστε τον καρπό σας (ή του αγαπημένου σας προσώπου), υπολογίζοντας και το κενό που θέλετε να έχει και ενημερώστε μας κατά την παραγγελία σας.

Η επιλογή του σωστού μήκους αλυσίδας για το βραχιόλι σας είναι σημαντική για την άνεση και την εμφάνισή σας. Στη Celan Jewels προσφέρουμε μια πληθώρα πληροφοριών και συμβουλών για να σας βοηθήσει στην επιλογή του σωστού μεγέθους.

Τα μεγέθη μας ξεκινούν από 45cm και φτάνουν έως 60cm, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να διαλέξετε το βραχιόλι που ταιριάζει καλύτερα στον καρπό σας και το στυλ σας.

Πώς να υπολογίσετε το μέγεθος του καρπού σας:

Τυλίξτε μια μεζούρα γύρω από τον καρπό σας, ακριβώς κάτω από το κόκκαλο του καρπού. Τραβήξτε τη τόσο ώστε να εφαρμόσει καλά στο σημείο, να αισθάνεστε άνετα χωρίς να σας σφίγγει υπερβολικά. Αυτό είναι το μέγεθος του καρπού σας.

Πώς θα επιλέξετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας

Η επιλογή του σωστού μεγέθους δαχτυλιδιού είναι σημαντική για να εξασφαλίσετε άνεση και αποφευχθούν προβλήματα όπως η πτώση του δαχτυλιδιού ή η αίσθηση στενού ή δυσάρεστου.

Τα μεγέθη των γυναικείων δαχτυλιδιών ξεκινούν από 49 μέχρι 61 (Ευρωπαϊκό Μέγεθος) και των ανδρικών δαχτυλιδιών από 54 έως 67, αλλά εάν δεν βρείτε το σωστό μέγεθος για εσάς, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού με επιπλέον χρέωση. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποπεράτωσης της προσαρμογής είναι από 2 μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες.

Βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού που επιθυμείτε:

Θέλετε να αγοράσετε δαχτυλίδι και δε γνωρίζετε το νούμερο σας; Υπάρχει λύση! Επιλέξτε έναν από τους 2 τρόπους μέτρησης και βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει.

1ος ΤΡΟΠΟΣ

Επιλέξτε το αγαπημένο σας δαχτυλίδι που έχει την καλύτερη εφαρμογή στο δάχτυλό σας και είναι παρόμοιο με το δαχτυλίδι που σκοπεύετε να αγοράσετε.

Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να μετρήσετε την εσωτερική διάμετρο του δαχτυλιδιού σας. Στον Πίνακα Μεγεθών που ακολουθεί, αναζητήστε τη στήλη "Διάμετρος" και βρείτε την εσωτερική διάμετρο που αντιστοιχεί στη μέτρησή σας. Από εκεί, επιλέξτε τομέγεθος του δαχτυλιδιού που ταιριάζει στη διάμετρο του δαχτυλιδιού σας.

 1. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας δαχτυλίδι
 2. Μετρήστε με έναν χάρακα την εσωτερική διάμετρο του δαχτυλιδιού

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ακριβή διάμετρο, επιλέξτε το αμέσως μεγαλύτερο μέγεθος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτό το μέγεθος για να αγοράσετε κάποιο δαχτυλίδι.

2ΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Μετρήστε την περιφέρεια του δαχτύλου σας

 • Θα χρειαστείτε μια κορδέλα ή μια μεζούρα.
 • Τυλίξτε τη γύρω από το δάχτυλο στο οποίο θέλετε να φοράτε το δαχτυλίδι που σας ενδιαφέρει, χωρίς το σφίγγετε υπερβολικά, μέχρι το ένα άκρο να συναντήσει το άλλο.
 • Όταν τα δύο άκρα αγγίξουν, σημειώστε το σημείο αγγίγματος με ένα μαρκαδόρο.
 • Ανοίξτε την κορδέλα και χρησιμοποιώντας ένα χάρακα, μετρήστε την απόσταση μεταξύ των δύο άκρων σε χιλιοστά (mm), ή δείτε το μήκος στη μεζούρα στο σημείο που σημειώσατε.
 • Στον Πίνακα Μεγεθών που ακολουθεί, βρείτε τη στήλη “Περιφέρεια” και αναζητήστε το μήκος που αντιστοιχεί στη μέτρηση σας. Από εκεί θα βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού που ταιριάζει στο δικό σας μήκος. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το ακριβές μήκος, επιλέξτε το αμέσως μεγαλύτερο.

Περισσότερα τιπς για την εύρεση του κατάλληλου μεγέθους:

 • Μετρήστε το δάχτυλο σας όταν τα χέρια σας είναι σε φυσιολογική θερμοκρασία.
 • Οι αλλαγές θερμοκρασίας περιβάλλοντος επηρεάζουν το μέγεθος του.
 • Αποφύγετε να κάνετε μέτρηση όταν κάνει πολύ κρύο, καθώς τα δάχτυλα σας είναι πιο λεπτά ή πολλή ζέστη καθώς τότε συνήθως πρήζονται.
 • Λάβετε υπόψη σας το μέγεθος των αρθρώσεων (τον κόμπο του δακτύλου) καθώς το δαχτυλίδι χρειάζεται να περνάει πάνω από αυτές.
 • Να θυμάστε ότι το μέγεθος κάθε δαχτύλου σας είναι ξεχωριστό. Γι' αυτό μετράτε πάντα το δάχτυλο στο οποίο θέλετε να φοράτε το δαχτυλίδι και στο χέρι που θέλετε να το φοράτε.
 • Η μέτρηση ενός δακτύλου του δεξιού χεριού δεν ταυτίζεται με τη μέτρηση του ίδιου δακτύλου του αριστερού.
 • Μετρήστε το δάχτυλο σας 3-4 φορές για να αποφύγετε πιθανό λάθος.
 • Εάν οι μετρήσεις σας έχουν οδηγήσει ανάμεσα σε 2 μεγέθη, επιλέξτε το μεγαλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε ότι το δαχτυλίδι σας θα εφαρμόζει σωστά στις διάφορες διακυμάνσεις μεγέθους του δαχτύλου σας μέσα στην ημέρα και από εποχή σε εποχή.
 • Αν το δαχτυλίδι που θέλετε να αγοράσετε είναι φαρδύ, μπορεί να χρειάζεστε μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που μπορεί να σας δείχνει ένα πιο λεπτό δαχτυλίδι. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.
Circumference
mm
Diameter mmRing Size EURing Size UKRing Size USA
46.814.8847H4
4815.2948I4.5
48.715.4949J5
5015.950K5.5
51.216.3151L6
52.516.7152M6.5
53.817.1254N7
55.117.5355O7.5
56.317.9356P8
57.618.3458Q8.5
58.918.7559R9
60.219.1560S9.5
61.419.5661T10
62.719.9663U10.5
6420.3764V11
65.320.7865W11.5
66.621.1867X12
PAYPALVISAMASTERCARD
crossmenuchevron-right .
×