ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ 30€

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Οδηγίες Φροντίδας

Κάθε κομμάτι της συλλογής κοσμημάτων του Celan Jewels είναι μοναδικό, δίνοντας λάμψη και στυλ στην εμφάνιση σας!

Διατηρήστε σε άριστη κατάσταση τα κοσμήματα σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και απολαύστε την ομορφιά τους για πολλά χρόνια, ακολουθώντας τις έμπειρες συμβουλές από Celan Jewels!

Ανοξείδωτο Ατσάλι

Τα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά και εύκολα στη φροντίδα τους. Το ανοξείδωτο ατσάλι αντέχει στη διάβρωση, δεν αλλοιώνει το χρώμα του και είναι υποαλλεργικό. Επιπλέον, είναι εύκολο στη συντήρηση και διατίθεται σε πολλά σχέδια και στυλ, από κλασικά μέχρι μοντέρνα.

  1. Φυλάξτε τα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ένα κουτί κοσμημάτων ή σε μια σακούλα κοσμήματος για να προστατεύονται από τη σκόνη και την υγρασία.
  2. Προσέξτε τη χρήση ή την αποθήκευση των κοσμημάτων προς αποφυγή των χτυπημάτων.

Ασήμι 925

Τα κοσμήματα από ασήμι 925 είναι άκρως αγαπητά για τη λάμψη και την όμορφη εμφάνισή τους, όμως χρειάζονται καθαρισμό και συντήρηση για να διατηρηθούν στην αρχική τους κατάσταση. Οι οδηγίες φροντίδας για κοσμήματα από ασήμι 925 περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Φυλάξτε τα κοσμήματα σας σε ένα κουτί ή σε μια τσάντα αποθήκευσης για να αποτρέψετε την επαφή τους με τον αέρα, την υγρασία και το φως.
  2. Αποφύγετε την επαφή των κοσμημάτων σας με αρώματα, κρέμες, λακ και άλλα προϊόντα περιποίησης, καθώς αυτά μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο ασήμι.
  3. Καθαρίζετε τα κοσμήματα σας τακτικά με ένα μαλακό πανί και ένα καθαριστικό για ασήμι. Αποφύγετε τη χρήση βούρτσων ή σφουγγαριών που μπορούν να προκαλέσουν γρατσουνιές στο ασήμι.
  4. Μην φοράτε τα κοσμήματα σας όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι, καθώς η επαφή τους με αλάτι, χλώριο και άλλα χημικά μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
  5. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να αφαιρέσετε τη «μαυρίλα» από το κόσμημα.
  6. Πλύνετε το κόσμημα με μία ειδική κρέμα για ασήμι και χρησιμοποιήστε το κατάλληλο πανί για τον καθαρισμό του.
  7. Πλύνετε με σαπούνι το κόσμημα σε βραστό νερό, αφήστε να δράσει για 30 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με ένα πανί.
  8. Χρησιμοποιήστε ένα αντιοξειδωτικό για ασήμι. Εφαρμόστε το αντιοξειδωτικό στο κόσμημα με ένα μαλακό πανί ή με ένα μαλακό πινέλο. Αφήστε το αντιοξειδωτικό για λίγα λεπτά, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Τα κοσμήματα από ασήμι 925 απαιτούν μια μικρή προσοχή και φροντίδα, αλλά μπορούν να
διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες
φροντίδας για να διατηρήσετε τα κοσμήματά σας υπέρλαμπρα.

Ζιργκόν

Προσέξτε τη χρήση ή την αποθήκευση των κοσμημάτων προς αποφυγή των χτυπημάτων για να διατηρήσετε τα κοσμήματα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στην Celan Jewels, αναλαμβάνουμε να αποκαταστήσουμε πλήρως τη φθορά των κοσμημάτων σας και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση.

Με τη χρήση των καλύτερων υλικών και την εμπειρία μας στον τομέα, εξασφαλίζουμε ότι τα κοσμήματα σας θα είναι όχι μόνο ανανεωμένα αλλά και προστατευμένα για μελλοντική χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εκτίμηση του κόστους και δώστε στα αγαπημένα σας κοσμήματα την ανανέωση που τους αξίζει!

PAYPALVISAMASTERCARD
crossmenuchevron-right .
×